Ritva Falla & Plan

Juhlavuottaan viettävä Ritva Falla yhteistyöhön Planin kanssa


Jo 40-vuotisen uran tehnyt suunnittelija Ritva Falla tukee kehitysmaiden tyttöjen koulutusta juhlavuoden mallistollaan.

– Minulla on ollut hieno ura, ja olen saanut tehdä upeita asioita neljänkymmenen vuoden ajan. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut hyvän koulutuksen, mahdollisuuksia ja vapautta. Nyt haluan antaa takaisin ja tukea sivistystä ja kulttuuria, jotka tuovat ymmärrystä maailmaan. Erityisesti tyttöjen koulutus on minulle tärkeä asia, kertoo suunnittelija Ritva Falla.

Osa Fallan suunnitteleman Lounge wear -malliston tuotosta ohjautuu Plan International Suomen työhön tyttöjen koulutuksen ja suojelun edistämiseksi.

–Yhteistyö Ritva Fallan kanssa on uudenlainen, hieno mahdollisuus, josta Planissa iloitsemme. Ostamalla kestävän ja ekologisesti tuotetun vaatteen kohtuuhintaan voi samalla tukea maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä, sanoo Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen.

Ritva Falla tunnetaan vähäeleisistä, ajattomista ja laadukkaista naistenvaatteistaan. Hän on uudistanut suomalaista bisnespukeutumista ja tullut tunnetuksi erityisesti takeistaan. Falla on suunnitellut suosittuja mallistoja muun muassa Marimekolle ennen oman tuotemerkin perustamista. Ritva Fallan vaatteet ja niiden kankaat valmistetaan EU:n alueella ja mallistoa myydään Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Oma lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingissä Korkeavuorenkadulla.

Plan International on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista lastenoikeusjärjestöistä. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan parantaa kehitysmaiden lasten elämää ja suojelua 70 maassa.

plan_kumppanuusleima