Kevään juhlamuotia parhaimmillaan - Ritva Falla

Kevään juhlamuotia parhaimmillaan

Ritva Falla Kevään Juhlamuoti

Joka kevät se iskee: pakottava ja aina yhtä yllättävä tarve uudistaa omaa pukeutumista. Vimmaisa muutoksenhakuisuus saattaa olla lämpenevien päivien sanelemaa käytännöllisyyttä tai lisääntyvään valoisuuteen liittyvää mielen ja kehon virkoamista, ja se saa unohtamaan vielä pari kuukautta sitten ahkerassa käytössä olleet värit ja materiaalit. Omasta vaatekaapista saattaa löytää edellisvuosilta uskollisia ja käyttökelpoisia kevätvaatteita, mutta itselleen rehellinen uudistuva mieli haluaa jotain uutta kevään kunniaksi. Eikö olisi ihana löytää itselleen uusi kevätmekko tai kevättunika?

Monet meistä joutuvat vaatehankintojen eteen myös pakon edessä, kun kevät tuo mukanaan kaikki mahdolliset juhlat häistä valmistujaisiin. Kuluttajana joutuukin usein puntaroimaan, että minkä suuruisia sijoituksia voi tehdä kevään juhlamuotiin. Kevään juhlamekot ja puvut houkuttelevat kauniilla materiaaleillaan ja väreillään, mutta saattavat tehdä kohtuuttoman suuren loven budjettiin, jos vaatteen käyttö jää kertaan tai pariin. Vielä enemmän harmittaa se, jos tulee hankkineeksi huonolaatuisen juhlavaatteen, joka ei lunasta odotuksiaan edes merkkipäivänä. Kaikkihan tietävät, että laadukas vaate on kuin ystävä, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä pätee varsinkin laadukkaisiin juhlavaatteisiin, jotka tuntuvat heti ensikäytöstä oikealta ja antavat reilusti itsevarmuutta.

Ritva_Falla_Raili_Hulkkonen

Raili ja Ritva ovat valveutuneita juhlamuodin asiantuntijoita ja tänä keväänä he ovat valinneet kevään juhlien luottovaatteiksi pellava-puuvillasekoitteesta valmistetut jakut – Raili lyhyen Bibi-jakun, Ritva pidemmän Clara-jakun. BIBI ja CLARA ovat oivia jakkuja kevään juhliin, mutta juhlavuudestaan huolimatta soveltuvat loistavasti myös arkikäyttöön kuten vaikka neukkariin tai kesäpäiväksi kaupungille. Raililla on jakun alla musta tunika sekä jalassa Ritva Fallan Lena-housut. Ritvalla on jakun alla musta Jenny-tunika sekä jalassa Eeva-housut. Materiaali on tyylikästä, himmeästi kiiltävää vaaleaa pellava-puuvilla-viskoosia (34% VI, 15% LI, 12% CO, 35% PA, 4% EA). Molemmat naisten jakut sekä lisää kevään juhlamuotia kuten upeita ja helppokäyttöisiä juhlamekkoja ja -leninkejä löydät Ritva Falla Shopista (osoite Korkeavuorenkatu 2, Helsinki), jälleenmyyjiltämme sekä verkkokaupastamme.

Share this post
  , , , , , , , , , ,