Kesämekot edullisesti Kesätorilta 24.-28.5. - Ritva Falla

Kesämekot edullisesti Kesätorilta 24.-28.5.

Ritva Falla Kesämekot Edullisesti

Mitä mielestäsi kuuluu täydelliseen kesänviettoon? Kenties kaunis aurinkoinen päivä, ehkäpä siihen sopiva ihana kesämekko?

Mitä jos täydelliseen kesänviettoon kuuluisi shoppailureissu Korkeavuorenkadulle Ritva Falla Shoppiin? Avaamme tänä vuonna liikkeessämme kesäkauden upealla kesätorilla 24.-28.5. juuri ennen kuin koulut päättyvät ja osa porukasta lähtee pois maasta tai mökille kesälomille.

Juhlistamme samalla uutta myymäläämme osoitteessa Korkeavuorenkatu 2, joten luvassa tulee olemaan kunnon kesäistä torihenkeä ja asianmukaisia huipputarjouksia. Ensimmäisenä toripäivänä tiistaina 24.5. tarjoilemme kaikille shoppailijoille kuplivaa.

Ritva Falla Myymälä Korkeavuorenkatu

Kesätorilla voit tehdä todella edullisia löytöjä – tarjolla tulee olemaan mallisarjoja, näytteitä, edellisen sesongin tuotteita sekä myös tarjouksia tämän kevään mallistosta. Kesätorilla tulee olemaan myynnissä tunikoita, mekkoja, kesämekkoja, housuja, takkeja ja kokoja XS:stä XXL:ään, jopa kokoa XXXL saattaa löytyä. Jokaiselle yli 100 euron ostoksen tekijälle annamme lahjaksi trikoo-Rullan (tarjous voimassa niin kauan kuin Rullia riittää).

Kesätorin tarjoustuotteena esittelemme muunmuassa tämän kevät-kesän RIMINI-kesämekon:

RitvaRimini1

Rimini on hauska, pitkä kesämekko, joka virittää jo pelkän nimensä puolesta mielen välimerelliseen tunnelmaan. Kantajansa se vie väkisinkin italialaiseen rantakaupunkiin, vaikka tämä ei poistuisi kotoa, toimistosta tai omalta pihalta. Riminin joustava ja laskeutuva viskoosielastaanitrikoo tuo kesäisiin päiviin helppoa rentoutta ja materiaalin pilkkukuosi piristää. Tämän hauskan, pitkän kesämekon raikas limenvihreä väri pääsee todellisiin oikeuksiinsa vasta kesäauringon paisteessa. Riminin tunnuspiirteitä ovat avara pyöreä pääntie, laskostettu vyötäröleikkaus sekä sivuissa olevat taskut. Ritvankin ilmeestä näkee, että tätä parempaa kesämekkoa saa etsiä!

Kesätorilta löydät myös muut upeat kesämekot edulliseen hintaan:

ritva_falla_kesämekko_printtimekko

DAISY-mekossa on upea trompe l’oeil -vaikutelma viidakkoaiheisella printillä. Kauniin kuvion värit vaihtelevat turkoosista ja azurinsinisestä vihreään. Materiaali on puuvillasatiinia. Kotelomekossa on kevyt vuori.

Ritva Falla Raitamekko

SARA-mekko on raidallista viskoositrikoota.

ritva_falla_raidallinen_pellavamekko_kesämekko

LARA-pellavamekko on valkoista pellavaa. Jälleen kerran yksi loistava esimerkki oivasta kesämekosta.

Kaikki nämä kesämekot sekä paljon muuta löydät kesätoriltamme 24.-28.5. osoitteesta Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki.

 

Kesätori on avoinna seuraavasti:

ti – pe 24. – 27.5. klo 11 – 18

la 28.5. klo 11 – 15

Tervetuloa!

 

Share this post
  , , , , , ,